Vienna Coffee helpt je geweldige koffie of espresso te bereiden, waar je ook bent.

Vienna Coffee
 

Eigenlijk is het heel simpel. Bij Vienna Coffee zorgen wij ervoor dat jij overal kan genieten van de lekkerste koffie, ongeacht waar je bent. Dit doen wij op een duurzame manier. Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen, en je hebt geen koffiecups of pads meer nodig. Dankzij onze goede kwaliteit gaat je koffiemaker langdurig mee en zeg je gedag tegen wegwerpverpakkingen. 

Onze koffie-apparatuur en accessoires zijn ontworpen om jouw koffie-ervaring te verbeteren, waar je ook bent. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent, we willen er voor zorgen dat jij altijd en overal een heerlijke kop koffie kan zetten. 

 

Eigen koffie

Sinds 2023 hebben wij onze eigen koffie op de markt gebracht. Hiermee willen wij lekkere koffie aanbieden wat duurzaam geteeld is met een eerlijke prijs voor de boer. Wij geloven er namelijk in dat koffie zo veel meer is dan een drankje. Het is een connectie tussen mensen en gemeenschappen. Daarom zijn we toegewijd aan het bieden van de perfecte koffie-ervaring voor iedereen. We creëren een waardeketen waar iedereen die betrokken is, beter van wordt.

We betalen een eerlijke prijs aan de koffieboeren, en dragen bij aan het behoud van de natuur. We werken samen met Rainforest Alliance en zijn UTZ gecertificeerd om te garanderen dat onze koffie eerlijk en transparant verbouwd is.

Rainforest alliance
UTZ Certified
 

Rediscover Coffee

Er is zoveel te ontdekken in de wereld van koffie en we leren elke dag meer. Dat maakt koffie een interessante wereld. Daarom delen wij onze liefde voor koffie en onze kennis met jou, zodat jij zelf je de wereld van koffie kan ontdekken. Je vind op onze site veel blogs over het correct bereiden van koffie, het vinden van de juiste maling voor je molen of het optimaal bewaren van koffie. Ons team helpt je bij het vinden van de juiste apparatuur en biedt alleen apparatuur & accessoires aan die we zelf hebben getest.
Welkom bij Vienna Coffee.