Gratis verzending NL & BE boven 25 euro

Over Ons

Vienna Coffee helpt je geweldige koffie of espresso te bereiden, waar je ook bent.

Vienna Coffee

 

Wij zijn Vienna Coffee. We zijn een jong bedrijf dat ontstaan is uit (tromgeroffel) de liefde voor koffie! Als echte liefhebbers drinken we het liefst de hele dag door koffie. Zoals bij velen gaat er geen dag voorbij zonder het zwarte goud.

Vanuit onze passie voor koffie hebben we Vienna Coffee opgericht, met als doel: er voor zorgen dat jij als koffieliefhebber overal heerlijke koffie kan drinken.

Onze koffie-apparatuur en accessoires zijn ontworpen om jouw koffie-ervaring te verbeteren, waar je ook bent. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent, we willen er voor zorgen dat jij altijd en overal een heerlijke kop koffie kan zetten.

Sinds 2023 hebben wij onze eigen koffie op de markt gebracht. Hiermee willen wij lekkere koffie aanbieden wat duurzaam geteeld is met een eerlijke prijs voor de boer. Wij geloven er namelijk in dat koffie zo veel meer is dan een drankje. Het is een connectie tussen mensen en gemeenschappen. Daarom zijn we toegewijd aan het bieden van de perfecte koffie-ervaring voor iedereen. We creëren een waardeketen waar iedereen die betrokken is, beter van wordt.

We betalen een eerlijke prijs aan de koffieboeren, en dragen bij aan het behoud van de natuur. We werken samen met Rainforest Alliance en zijn UTZ gecertificeerd om te garanderen dat onze koffie eerlijk en transparant verbouwd is.

Rainforest alliance

UTZ Certified

 

Rediscover Coffee
Er is zoveel te ontdekken in de wereld van koffie en we leren elke dag meer. Dat maakt koffie een interessante wereld. Daarom delen wij onze liefde voor koffie en onze kennis met jou, zodat jij zelf je de wereld van koffie kan ontdekken. Je vind op onze site veel blogs over het correct bereiden van koffie, het vinden van de juiste maling voor je molen of het optimaal bewaren van koffie. Ons team helpt je bij het vinden van de juiste apparatuur en biedt alleen apparatuur & accessoires aan die we zelf hebben getest.

Welkom bij Vienna Coffee.