Niet tevreden over je aankoop of wil je graag ruilen? Graag horen wij de reden hiervan en wat wij kunnen doen om jou weer tevreden te stellen.

Meld je retourmelding aan via de mail: info@viennacoffee.nl of via onze chatfunctie op de website.

Onze klantenservice staat voor je klaar de juiste instructies te geven om het retourproces te starten. Onthoud, als zender ben jij verantwoordelijk voor het opsturen jouw pakket, het opvolgen van deze instructies verminderd risico op fouten aanzienlijk. Voor een vlotte afhandeling is het belangrijk dat het retourformulier volledig ingevuld wordt. Deze ontvang je van de klantenservice bij het aanmelden van een retour.

Retourvoorwaarden:

Bij ons kun je je bestelling tot 14 dagen retourneren. Wij zorgen er dan voor dat het aankoopbedrag tussen de 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending weer netjes op jouw rekening staat. De kosten voor retourverzending zijn voor eigen kosten.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden indien een terugstorting van aankoopbedrag is gewenst:

Indien originele verpakking, toebehoren of product vanwege opening/gebruik (zoals koffiebonen) niet herbruikbaar is kunnen producten niet retour worden genomen. Draag zorg voor hygiëne en veiligheid. Indien dit niet gegarandeerd is, kun je het product niet retourneren.